carburetor uma racing 28mm & carburetor lc135 original for sale (sold)

Salam.

Sy nk letgo carburetor uma racing intake saiz 28mm. japan technology. Sesuai utk 4 stroke dn 2 stroke.   

Carb ni universal,boleh pakai kt mane2 moto. Tengkuk/manifold tu memang ngam pakai kt lagenda. Bole tgk kt gambar. Tinggal plug n play je. Pikap memang terasa bile press throttle, sesuai utk moto yg turun sprocket. Kalau pandai setting lg power sebab dy ade tech spray (Carburetor with throttle position sensor and accelerator pump (other countries) - The T135 uses Mikuni VM22 carburetor equipped with throttle position sensor for more precise ignition timing, increasing the engine's efficiency, and also an accelerator pump for better acceleration and instant response during take-off.)
same cm carb lc135  utk pikap,smooth xsemput2.

Reason nk jual sebab nk tolak moto, nk buat standard balik cadang nk pakai Yamaha fz.
Condition 9/10. Barang masih elok. Xde rosak pape. Semua lengkap. Kalau nk kotak dy pn sy bole bg.

Memang best pakai (seperti yg disarankan mat2 forum motor). Increase horse power. Sy pakai kt moto standard lagenda z, dapat topspeed 140km/h sama dengan topspeed (lc135 150km/h bukan 1st model, gt128 160km/h, wave 125 cicir) penah test ngn member. 120km/h senang2 dapat.

Carburetor only = RM180
Universal Manifold (bole pusing carb tepi atau depan)/intake pipe + connector  + skru = RM50
Kalau amik semua = RM220.

Sy ade gk menjual carb lc135 original (mikuni) siap dengan cable semua (choke+throttle). Nk jual sbb tersilap beli, xmuat pakai dekat lagenda sebab besar sgt. Siap tengkuk modified (EX5 racing). Nk tolak murah2 RM150. Xpenah pakai kt moto pn. Performance xtau nk crite.

Barang semua bole nego kalau betul2 berminat. Pandai ayat bole dapat lagi murah. (:
Bole tgk barang bg btol2 puas hati. Kalau da tgk xjd beli pn xpe. Nohal.

SMS/call dilayan. Kalau boleh malam sebab xde class.

COD area sg buloh, shah alam, kepong.
Kalau nk poslaju tambah RM10. Utk elak penipuan, bank in +-90% harge barang. Baki bayar selepas dapat barang. (win-win situation). Masing2 puas hati. Seperti anda, I hate liars too. 

Gmbr2 laen ade dekat blog sy. (http://metalfesto.blogspot.com)

Cai 0179562210

Tags: Yamaha, Honda, Suzuki, lc135, lagenda,fz150i, carb, karb, karburetor, koso ,uma racing,









4 comments:

  1. salam, bro da lg kew nie???blh msk at wave125s x???berminat nie...tp xkn tukar carb jew..memenda lain x kna tuka skali kew???x rosak enjin???
    cekik darah???

    ReplyDelete
  2. reply2.....nk amik nie...seyez...tp nk servey2 dlu....gna carb 28 nie...lg nk gna pe???block racing 57mm...spoket 14-30..cam shaft racing faito..??

    ReplyDelete
  3. sila baca post aku yg baru.
    "carb uma dan carb lc (part 2)". aku ade jawab persoalan semua kt situ.

    http://metalfesto.blogspot.com/2011/04/carb-uma-dan-carb-lc-part-2.html

    ReplyDelete
  4. Hola! I've been reading your website for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Houston Texas! Just wanted to say keep up the good job!
    Here is my blog ; check it out

    ReplyDelete

mungkin anda terasa nak baca

Related Posts with Thumbnails